Algemene leiding Securex verzekerd door directiecomité, onder voorzitterschap van Stephan Londoz

Brussel – Het Toezichtscomité van de groep Securex bevestigt dat de algemene leiding van de groep Securex zal worden verzekerd door het directiecomité, dat bestaat uit mevrouw Agnes Hertogs en de heren Filip Baptist, David Ducheyne en Reynald Jacobs.

Zij zullen collegiaal samenwerken onder het voorzitterschap van Stephan Londoz.

Het Toezichtscomité zet zijn denkoefening over de operationele organisatie van de groep voort, in lijn met de opdracht over de strategische missie die momenteel loopt. 

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid. 

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2022 een omzet van 300 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 24 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 92.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners. 

www.securex.be