David Ducheyne verlaat de Groep Securex

De Groep Securex en de heer David Ducheyne, Chief People Officer, hebben besloten om een einde te stellen aan hun samenwerking.

De heer Stephan Londoz, CEO van de Groep Securex, verklaart:

“De heer Ducheyne bekleedde sinds elf jaar de functie van people manager bij Securex. Ik wens hem te bedanken voor het goede werk dat hij bij Securex heeft verricht en wens hem het beste toe voor het vervolg van zijn loopbaan.”

De heer Ducheyne verklaart:

“Ik bedank de medewerkers van Securex voor het vertrouwen en wens hen veel succes voor de toekomst. Zelf zal ik mij als ondernemer blijven inzetten voor de duurzame ontwikkeling van medewerkers, leidinggevenden, HR teams en organisaties.”

De continuïteit zal gewaarborgd worden op het niveau van de human resources directie van Securex. Deze verantwoordelijkheden zullen voortaan uitgevoerd worden door mevrouw Natalie Delmotte. Mevrouw Delmotte werkt reeds sinds 20 jaar voor de groep en heeft een ruime ervaring opgebouwd inzake human resources management.

Over Securex

Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Wij hebben alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak.

Securex behaalde in 2017 een omzet van 278 miljoen euro. De Groep is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 36 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen en 5.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en –accountants.

Meer info: https://www.securex.be/nl/publ... & https://www.securex.be/nl/blog