Fastfwd Belgium verwelkomt Securex als partner om de verdere digitale evolutie in België te ondersteunen

Brussel - Fastfwd Belgium, een initiatief gelanceerd door Stefan Dierckx (Projective & Exellys) & Jürgen Ingels (Smartfin Capital), verwelkomt HR-dienstverlener Securex aan boord om de verdere groei en evolutie van het initiatief te ondersteunen.

Fastfwd Belgium wil Belgische ondernemingen ondersteunen in hun digitalisatietrajecten door hen zeer concrete en pragmatische tools aan te reiken. Deze moeten samen een blauwdruk vormen voor de digitale transformatie in tal van organisaties in de private, non-profit en publieke sector. Securex is Fastfwd’s nieuwste partner en zal helpen bij de verdere ontwikkeling van het initiatief.

“De meer dan 1.000.000 kmo’s in ons land kunnen op vlak van digitalisering een extra duwtje in de rug gebruiken. Securex ondersteunt met zijn – deels digitale - HR-dienstverlening vandaag al  zeer veel bedrijven en is daarom een heel geschikte partner om zich bij Fastfwd Belgium aan te sluiten”, zegt Stefan Dierckx, mede-initiatiefnemer van Fastfwd Belgium.

Jocelyn Darbroudi, Chief Information Officer van Securex, vult aan: “Securex kijkt ernaar uit om met onze expertise bij te dragen tot de verdere uitbouw van Fastfwd Belgium. Als HR-dienstverlener zien we elke dag voor kmo’s uitdagingen, maar vooral opportuniteiten op vlak van digitalisering. Een goed digitaliseringstraject zorgt voor efficiëntie, een centraal HR-overzicht en levert inzichten op door verschillende HR-aspecten te integreren en te linken. Zo kan slimme digitalisering unieke voordelen opleveren voor ondernemers, kmo-bedrijfsleiders en HR-professionals. Met Fastfwd Belgium kunnen we helpen om digitalisering toegankelijker te maken voor kmo’s.”

Fastfwd Belgium is een coöperatie van Belgische digitale leiders met éénzelfde doel: België en zijn bedrijven futureproof maken door in te zetten op digitalisering. Dankzij samenwerkingen met bedrijven zoals Securex, UnifiedPost en NRB krijgt het initiatief heel wat inzichten over de huidige uitdagingen van de Belgische KMO’s.

Stefan Dierckx: “Op basis van de inzichten verworven via onze partners ontwikkelen wij behoeftegerichte en concrete hulpmiddelen. Zij die dagelijks met alle soorten Belgische ondernemingen in contact staan weten uiteraard goed wat er op de markt speelt. Daarom dat bedrijven zoals Securex van groot belang zijn voor de verdere uitwerking van Fastfwd Belgium.”

Bedrijven zoals Securex zijn dankzij hun netwerk en kennis van de kmo-markt cruciaal voor de verdere evolutie van Fastfwd Belgium. De dienstverlening van Securex is volledig gericht op het ondersteunen van starters, werkgevers en zelfstandigen in alle fasen van hun projecten en over alle afdelingen heen. Een partnerschap met Securex geeft Fastfwd Belgium toegang tot een zeer breed publiek dat gratis alle aangereikte tools van Fastfwd Belgium kan gebruiken voor hun digitale transformatie.

                                                                                      *****

Over Fastfwd Belgium

Fastfwd Belgium is een samenwerking van een groep (digitale) leiders die een pragmatisch actieplan willen creëren om de digitale transformatie in Belgische bedrijven te versnellen. Het doel is om praktische hulpmiddelen aan te bieden die elk bedrijf of overheidsdienst meteen kan inzetten.

Meer info: fastfwd-belgium.be

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Karolien Cloots Media relations, Weber Shandwick
Steven De Vliegher PR Specialist
Karolien Cloots Media relations, Weber Shandwick
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be