Securex neemt intrek op Corda Campus in Hasselt

Securex neemt intrek op Corda Campus in Hasselt

Brussel – Securex, partner in tewerkstelling en ondernemerschap, heeft begin juli haar intrek genomen op de Corda Campus in Hasselt. Deze nieuwe locatie is afgesteld op het nieuwe werken bij Securex, waarbij volop wordt ingezet op flexibiliteit. Medewerkers kunnen hun werkplek vaker kiezen in functie van de dienstverlening naar klanten en de samenwerking met collega’s.

Al meer dan 10 jaar is Securex een voorvechter van flexibiliteit en thuiswerk. Vele medewerkers werkten dus ook voor de coronacrisis al 2 dagen per week thuis. Maar net zoals bij vele andere bedrijven heeft de coronacrisis ook Securex doen stilstaan bij de toekomstige manier van (samen)werken.

Een recente grootschalige bevraging bij de medewerkers maakte dan ook duidelijk dat zij het belangrijk vinden om hun werkplek te kiezen in functie van de taken die zij uitvoeren. Concreet betekent dat dat medewerkers in de toekomst vaker zullen kunnen kiezen waar ze werken (thuis of op één van de kantoren) in functie van de dienstverlening naar klanten, samenwerking met collega’s en persoonlijke voorkeuren.

De kantoren van Securex worden voornamelijk een plek voor samenwerkingen, co-creatie en cohesie en ontmoetingen met klanten. In het kader van deze visie is Securex een aantal bestaande kantoren aan het aanpassen of nieuwe locaties aan het kiezen die beter tegemoet komen aan de behoeften van klanten, partner-accountants en medewerkers na corona.

Securex had al langer een vestiging in Hasselt maar kiest met de Corda Campus voor een plek die ondernemerschap en samenwerking ademt. De mix van jonge start-ups en grotere gevestigde ondernemingen op de Corda Campus reflecteert het diverse klantenbestand van Securex. De Corda Campus is voor Securex de ideale plek om niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk dicht bij haar (potentiële) klanten en partner-accountants te zijn.

Filip Baptist, CEO bij Securex: “De verhuis naar de Corda Campus maakt deel uit van onze visie op de nieuwe manier van werken en samenwerken. De nieuwe locatie in Hasselt beantwoordt perfect aan waar Securex voor staat. Vanuit de Corda Campus kunnen we onze klanten en partner-accountants een optimale dienstverlening bieden binnen een dynamische, inspirerende werkomgeving voor onze collega's."

De Corda Campus is een locatie in volle ontwikkeling waar heel wat ondernemers en bedrijven, van starters tot grote bedrijven, samen komen. Met 250 bedrijven en 5.000 mensen die op de site werken is het één van de grootste bedrijvencampussen van Europa.

 

Contacteer ons
Arthur Joos Media Relations, Weber Shandwick
Arthur Joos Media Relations, Weber Shandwick
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be