Securex stelt Jocelyn Darbroudi aan als nieuwe CIO

HR-dienstverlener Securex maakt bekend dat Jocelyn Darbroudi vanaf vandaag de functie van Chief Information Officer (CIO) opneemt binnen het bedrijf. Als CIO treedt ze toe tot het directiecomité van Securex en rapporteert ze rechtstreeks aan CEO Filip Baptist.

Jocelyn Darbroudi is een nieuw gezicht bij Securex en maakt de overstap van DKV, waar ze sinds mei 2017 IT Director was. Ze kan rekenen op ruim 30 jaar ervaring in verschillende managementfuncties binnen IT, zoals ICT Manager verantwoordelijk voor de Core Banking toepassingen bij Argenta en Director Transformation Consulting bij Hewlett-Packard, waar ze de Nederlandse en Scandinavische markten overzag. In 2004 behaalde Jocelyn een MBA aan de University of Phoenix.

Filip Baptist, CEO van Securex: “Ik ben ervan overtuigd dat Jocelyn Darbroudi dankzij de indrukwekkende ervaring die ze in België en internationaal heeft opgebouwd, onze belangrijke IT-afdeling naar een nog hoger niveau kan tillen. Jocelyn is een sterke dame met scherpe strategische inzichten en zal zeker ook meerwaarde bieden binnen het directieteam. Als CIO zal ze mee aan het stuur staan van diverse transformaties die Securex klaarzetten voor de toekomst.”

Jocelyn Darbroudi over haar nieuwe rol als CIO van Securex: “Ik kijk er naar uit om Securex en de wereld van HR-dienstverlening te ontdekken. Deze stap biedt een heel mooie kans om mijn expertise in IT toe te passen binnen een nieuwe sector en om vanuit de rol van CIO mijn positieve stempel te drukken op Securex en zijn werking.”

Jocelyn Darbroudi vervangt Frans Temmerman, die de rol van CIO tijdens de voorbije vijf jaar opnam.  Frans Temmerman blijft actief binnen de IT-afdeling van Securex.

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be