Securex steunt Brusselse ondernemers

Tweede editie van Afterwork voor ondernemers

In samenwerking met de Ondernemersclub van Etterbeek, Hive 5 Coworking, BNP Paribas Fortis en Open Work, brengt Securex op 20 december de Brusselse ondernemers samen tijdens de Afterwork voor Ondernemers - Christmas Edition. Securex wil hiermee het Brusselse ondernemerschap een hart onder de riem steken.

Ondernemerschap in Brussel wordt nog te weinig gestimuleerd vindt Securex. 13% van de Belgische ondernemers is gevestigd in Brussel. In België starten gemiddeld 100.000 ondernemers per jaar. Om het aandeel van Brusselse ondernemers op te krikken, brengt het bedrijf voor de tweede keer dit jaar ondernemers samen voor een ondernemersnetwerkactiviteit.

Als ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds ondersteunt Securex beginnende bedrijven in het scherp stellen of optimaliseren van het businessplan, geeft het concreet advies over het sociaal statuut of de bedrijfsadministratie om te voldoen aan alle wettelijke eisen.

Herman Boonen, Director Ecosysteem Ondernemers: “Voor een startend bedrijf is het soms heel moeilijk om zich een weg te banen in alle juridische en administratieve verplichtingen tijdens de opstart. Door ondernemers uit verschillende sectoren samen te brengen kunnen ze van elkaar leren en best practices uitwisselen. We zien ook vaak creatieve kruisbestuivingen ontstaan en dit komt het Brussels ondernemerschap ten goede.” 

Tijdens deze editie werken ook de Ondernemersclub van Etterbeek, Hive 5 Coworking, BNP Parisbas Fortis en Open Work mee aan het initiatief.

Tijdens de vorige editie, in juni 2018, waren 150 ondernemers aanwezig.

Het event gaat door op 20 december aan het Ondernemingsloket van Securex te Merode (Etterbeek).

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be