Securex steunt Brusselse ondernemers

Tweede editie van Afterwork voor ondernemers

In samenwerking met de Ondernemersclub van Etterbeek, Hive 5 Coworking, BNP Paribas Fortis en Open Work, brengt Securex op 20 december de Brusselse ondernemers samen tijdens de Afterwork voor Ondernemers - Christmas Edition. Securex wil hiermee het Brusselse ondernemerschap een hart onder de riem steken.

Ondernemerschap in Brussel wordt nog te weinig gestimuleerd vindt Securex. 13% van de Belgische ondernemers is gevestigd in Brussel. In België starten gemiddeld 100.000 ondernemers per jaar. Om het aandeel van Brusselse ondernemers op te krikken, brengt het bedrijf voor de tweede keer dit jaar ondernemers samen voor een ondernemersnetwerkactiviteit.

Als ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds ondersteunt Securex beginnende bedrijven in het scherp stellen of optimaliseren van het businessplan, geeft het concreet advies over het sociaal statuut of de bedrijfsadministratie om te voldoen aan alle wettelijke eisen.

Herman Boonen, Director Ecosysteem Ondernemers: “Voor een startend bedrijf is het soms heel moeilijk om zich een weg te banen in alle juridische en administratieve verplichtingen tijdens de opstart. Door ondernemers uit verschillende sectoren samen te brengen kunnen ze van elkaar leren en best practices uitwisselen. We zien ook vaak creatieve kruisbestuivingen ontstaan en dit komt het Brussels ondernemerschap ten goede.” 

Tijdens deze editie werken ook de Ondernemersclub van Etterbeek, Hive 5 Coworking, BNP Parisbas Fortis en Open Work mee aan het initiatief.

Tijdens de vorige editie, in juni 2018, waren 150 ondernemers aanwezig.

Het event gaat door op 20 december aan het Ondernemingsloket van Securex te Merode (Etterbeek).

Contacteer ons
Alexandra Dhooghe Corporate Communications Specialist
Alexandra Dhooghe Corporate Communications Specialist
Over Securex

Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Wij hebben alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak.

Securex behaalde in 2017 een omzet van 278 miljoen euro. De Groep is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 36 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen en 5.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en –accountants.

Meer info: https://www.securex.be/nl/publ... & https://www.securex.be/nl/blog