Securex trekt Ruth Broekaert aan als Sustainability Director 

Brussel, 22 februari 2024 – Ruth Broekaert start als Sustainability Director bij HR-dienstverlener Securex. In haar functie is Broekaert verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en doeltreffend implementeren van het duurzaamheidsbeleid binnen de internationale Securex Groep, actief in België, Nederland, Frankrijk, Luxemburg en Spanje. 

Ruth Broekaert heeft meer dan tien jaar ervaring in het ontwikkelen van duurzaamheidsstrategieën en in het coördineren van hun uitvoering. Ze vervoegt Securex na een parcours van negen jaar bij Aldi België & Luxemburg, waar ze opeenvolgend Corporate Responsibility Manager en Director Corporate Responsibility & Quality was. Tot haar aanstelling bij Securex was Ruth Broekaert ook voorzitster van de commissie duurzame handel bij handelsfederatie Comeos. Voordien vervulde ze diverse functies bij Artexis, Lidl BeLux en USG – Start People. 

Steven De Vliegher

PR Specialist, Securex

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak.

Securex behaalde in 2023 een omzet van 317 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt meer dan 1.900 medewerkers. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 90.000 bedrijven, 140.000 zelfstandigen en meer dan 5.500 partners.

www.securex.be