Securex versterkt positie in Nederland met overname Van Deelen Salaris

De Groep Securex heeft het HR-bedrijf Van Deelen Salaris overgenomen. Van Deelen Salaris is gespecialiseerd in het verzorgen van payroll en het adviseren van werkgevers over salaris- en HR-aangelegenheden. Met deze overname, die de positie van Securex als internationale dienstverlener verstevigt, streeft Securex naar een nog betere HR-dienstverlening en klantgerichtheid in Nederland.

Internationale groei en ontwikkeling

Net zoals Securex is ook Van Deelen gespecialiseerd in payroll en HR-advies aan werkgevers. Beide bedrijven hebben vergelijkbare activiteiten en expertise in huis. Bovendien dragen ze dezelfde waarden hoog in het vaandel: kwaliteit, klantgerichtheid, bereikbaarheid, maatwerk en persoonlijk klantencontact zijn sleutelbegrippen.

Kristof Benoit, country manager voor Securex Nederland: “De overname van het Nederlandse Van Deelen Salaris past volledig binnen de strategie van Securex rond internationale ontwikkeling en groei. Nederland is namelijk een belangrijke groeimarkt voor Securex. De keuze voor Van Deelen Salaris lag dan ook voor de hand: de grootte van het bedrijf, zijn expertise, activiteiten en bedrijfscultuur sluiten perfect bij Securex aan en bieden ons zo de mogelijkheid om de vooropgestelde groei te realiseren.”

Klanten en kwaliteit centraal

Concreet nam Securex sinds 1 januari 2016 alle activiteiten van Van Deelen Salaris over. Ook de 20-tal salarisspecialisten die er momenteel werkzaam zijn, blijven op hun post in het Nederlandse Wijchen. Oprichter Theo van Deelen blijft actief als commercieel directeur. Ook voor de klanten verandert er momenteel niets en wordt continuïteit in de dienstverlening verzekerd.

Theo van Deelen: “Ik ben zeer verheugd over de succesvolle overname van mijn bedrijf. De keuze voor Securex was ook voor mij een weloverwogen beslissing. Ik heb er alle vertrouwen in dat de toekomst van alle medewerkers en klanten in goede handen is.”

 

Informatie over Van Deelen

Opgericht in 1997 door Theo van Deelen en uitgegroeid tot een stabiele onderneming met een 20-tal salarisspecialisten. Van Deelen verzorgt voor zo’n 1600 bedrijven de salarisadministratie met bijbehorende zaken, hetgeen neerkomt op salarisverwerking van circa 10.000 werknemers per maand. De grootte van de klanten varieert van 1 tot 400 werknemers.

Contacteer ons
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid. 

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2022 een omzet van 300 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 24 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 92.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners. 

www.securex.be