Tim Blanckaert eerste FLEET Mobility Manager of the Year

Donderdag 8 januari 2015 — Woensdagavond 7 januari werd de eerste FLEET Mobility Manager of the Year-award uitgereikt. Tim Blanckaert, Fleet manager bij Securex, sleepte de award in de wacht. Hij haalde het van zijn collega’s Fleet Managers Karel Boussu (Mobistar), Marie Van den Hove (Elia), Peter Van de Velde (KPMG), Frédéric Bastin (Galère) en Erika Vandekerkhove (CGI).

Het magazine FLEET, organisator van de award, bekroonde Securex omwille van zijn doordachte mobiliteitsbeleid dat gestoeld is op de principes van duurzame inzetbaarheid. Een mobiliteitsbeleid gaat immers niet alleen over het beheer van het wagenpark, maar omvat ook een visie op de inplanting van de kantoren en een beleid rond thuis- en telewerk. Met de keuze voor een mobiliteitsbeleid vanuit deze visie, kiest de onderneming ervoor medewerkers zelf te laten bepalen hoe en wanneer ze zich verplaatsen. Het resultaat: minder stress en meer gemotiveerde medewerkers.

Tim Blanckaert, Fleet manager: “Onze medewerkers beschikken over alle oplossingen om aan thuis- en telewerk te doen. En als ze zich willen verplaatsen, kunnen ze kiezen uit een hele reeks alternatieven voor de wagen. Dankzij onze strategie konden we het totaal aantal afgelegde kilometers van 12 miljoen km op jaarbasis met 450.000 km verminderen.”

 

Foto's: Bas Bogaerts

Foto: Bas Bogaerts