Tim Blanckaert eerste FLEET Mobility Manager of the Year

Woensdagavond 7 januari werd de eerste FLEET Mobility Manager of the Year-award uitgereikt. Tim Blanckaert, Fleet manager bij Securex, sleepte de award in de wacht. Hij haalde het van zijn collega’s Fleet Managers Karel Boussu (Mobistar), Marie Van den Hove (Elia), Peter Van de Velde (KPMG), Frédéric Bastin (Galère) en Erika Vandekerkhove (CGI).

Het magazine FLEET, organisator van de award, bekroonde Securex omwille van zijn doordachte mobiliteitsbeleid dat gestoeld is op de principes van duurzame inzetbaarheid. Een mobiliteitsbeleid gaat immers niet alleen over het beheer van het wagenpark, maar omvat ook een visie op de inplanting van de kantoren en een beleid rond thuis- en telewerk. Met de keuze voor een mobiliteitsbeleid vanuit deze visie, kiest de onderneming ervoor medewerkers zelf te laten bepalen hoe en wanneer ze zich verplaatsen. Het resultaat: minder stress en meer gemotiveerde medewerkers.

Tim Blanckaert, Fleet manager: “Onze medewerkers beschikken over alle oplossingen om aan thuis- en telewerk te doen. En als ze zich willen verplaatsen, kunnen ze kiezen uit een hele reeks alternatieven voor de wagen. Dankzij onze strategie konden we het totaal aantal afgelegde kilometers van 12 miljoen km op jaarbasis met 450.000 km verminderen.”

 

Foto's: Bas Bogaerts

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be