Veerle Timmermans vervoegt Securex als General Manager Operations

Veerle Timmermans vervoegt Securex als General Manager Operations

Brussel, 15 juni 2022 – Securex, partner in tewerkstelling en ondernemerschap, heeft Veerle Timmermans aangesteld als General Manager Operations. In haar rol stuurt Timmermans, een nieuw gezicht bij Securex, meer dan 1000 medewerkers aan die zich dagelijks inzetten voor ondernemers en werkgevers. Veerle Timmermans treedt ook toe tot het directiecomité van Securex.

Veerle Timmermans vervoegt Securex met dertig jaar professionele ervaring op de teller. In de voorbije twintig jaar bekleedde ze diverse managementposities bij KBC, waaronder general manager particuliere kredieten en ondernemingskredieten, en general manager kanaalondersteuning. Veerle is afgestudeerd als orthopedagoge aan de KULeuven en volgde tal van managementopleidingen, waaronder een MBA aan de Vlerick Business School.

Als General Manager Operations zal Timmermans met name haar expertise en sterke affiniteit met klantenervaring en procesoptimalisatie inzetten om meer dan 1000 medewerkers van diverse afdelingen aan te sturen. Zij zetten zich op hun beurt dagelijks in voor ondernemers en werkgevers met dienstverlening gaande van personeels- en loonadministratie tot preventie op het werk en medische controle.

Veerle Timmermans, General Manager Operations van Securex: “Mijn missie is om mensen en organisaties te laten groeien en onderling te verbinden. Er was meteen een klik met Securex als bedrijf en met de waarden die het uitdraagt. De rol van General Manager Operations biedt een mooie kans om mee een positieve stempel te drukken op de toekomst van Securex, waarin klantenervaring centraal staat.”
Filip Baptist, CEO van Securex: “De keuze voor Veerle Timmermans ligt volledig in lijn met onze strategie om voortdurend in te zetten op de vlotheid van onze dienstverlening en optimale klanttevredenheid. Haar knap parcours en probleemoplossend denken zijn troeven voor onze teams en een meerwaarde voor het directieteam van Securex.”
Steven De Vliegher PR Specialist, Securex
Gilles Dujardin Client Experience, Weber Shandwick
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid. 

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2022 een omzet van 300 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 24 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 92.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners. 

www.securex.be