Vertrek Luc Deflem als CEO van de groep Securex

Brussel – De groep Securex is ingegaan op het verzoek van de heer Luc Deflem om, na 22 jaar inzet binnen de groep, waarvan 13 jaar als CEO, zijn carrière te heroriënteren.

In gemeenschappelijk akkoord werd besloten om een einde te stellen aan de functies en mandaten van de heer Deflem, met ingang van 31 oktober 2014.

De groep Securex bedankt de heer Deflem voor zijn engagement binnen haar entiteiten en wenst hem veel succes toe in het kader van zijn nieuwe activiteiten.

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be