Vertrek Luc Deflem als CEO van de groep Securex

Brussel – De groep Securex is ingegaan op het verzoek van de heer Luc Deflem om, na 22 jaar inzet binnen de groep, waarvan 13 jaar als CEO, zijn carrière te heroriënteren.

In gemeenschappelijk akkoord werd besloten om een einde te stellen aan de functies en mandaten van de heer Deflem, met ingang van 31 oktober 2014.

De groep Securex bedankt de heer Deflem voor zijn engagement binnen haar entiteiten en wenst hem veel succes toe in het kader van zijn nieuwe activiteiten.

Contacteer ons
Over Securex

Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. HR-dienstverlener Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen als van grote ondernemingen en openbare besturen. Het bedrijf heeft alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak.

Securex behaalde in 2019 een omzet van 306,7 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt meer dan 1.600 medewerkers verdeeld over 32 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 57.000 bedrijven en 136.000 zelfstandigen.

www.securex.be