Business Angels Netwerk Vlaanderen verstevigt samenwerking met HR expert Securex

Sponsoring en netwerkervaring voor een breder adviesaanbod voor jonge ondernemers

Business Angels Netwerk Vlaanderen (BAN Vlaanderen) heeft een sponsoring overeenkomst gesloten met HR-expert Securex. Beide partners zullen voortaan extra ervaring en expertise uitwisselen om zo een nog hogere toegevoegde waarde te kunnen aanbieden aan starters en jonge ondernemers met groeiambities. BAN Vlaanderen en Securex zullen ook nauwer gaan samenwerken naar profilering en communicatie toe en elkaars netwerk optimaliseren.

Dankzij de overeenkomst kan Securex zich nog beter profileren bij starters en zo de diensten en expertise in de verf zetten die het te bieden heeft aan een onderneming vanaf het prille begin.

Voor Peter Danneels,  Marcom Director Small & Midsize Markets van Securex “is de overeenkomst een perfecte aanvulling op onze reeds bestaande initiatieven. Dankzij de relatie met BAN Vlaanderen, kunnen we starters kennis laten maken met business angels en hen in contact brengen met financieringsmogelijkheden die anders moeilijk of niet bereikbaar zijn”.

Ook voor BAN Vlaanderen heeft deze samenwerking een belangrijke strategische waarde.

Reginald Vossen, algemeen directeur van BAN Vlaanderen legt uit:”Wij willen meer doen dan louter investeerders en ondernemers met elkaar in contact brengen. De resultaten van onze jaarlijkse ondernemersbarometer leren ons dat, na financiering, efficiënt personeelsbeleid en administratie de grootste uitdagingen zijn voor starters. Securex is enorm beslagen op dat gebied; zij kunnen ons en onze jonge bedrijven hierin zeker met raad en daad bijstaan”, aldus Vossen.

Over BAN Vlaanderen (www.ban.be)

BAN Vlaanderen vzw is hét platform waar kapitaalzoekende ondernemers en privé-investeerders elkaar vinden om via kapitaalinbreng en kennisoverdracht deze ondernemers een traject te laten afleggen naar succes van hun onderneming en de verdere ontwikkeling van onze kenniseconomie. Via een coördinator in elk van de zeven lokale antennes kunnen zowel ondernemers als investeerders in het netwerk binnenkomen, waarna op discrete wijze investeringsprojecten worden gepresenteerd via anonieme projectfiches en presentaties op matching events. Ook heeft BAN Vlaanderen de portal www.angel4me.be in de markt gezet om kapitaalzoekende bedrijven op efficiënte wijze met investeerders in contact te brengen. Momenteel telt BAN Vlaanderen 225 leden waaronder ook enkele VC-fondsen en presenteert jaarlijks meer dan 100 geselecteerde projecten. Dit resulteert in 20 à 30 effectieve investeringen jaarlijks.

Contact: Dhr. Reginald Vossen ; telefoon: +32 11 87 09 11; email: [email protected]

Voor meer informatie en contact media 

PR & Communication: Benita Dreesen

GSM: +32 498 12 6001 - email: [email protected]

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be