Groep Securex start partnerschap met Vistra Services

Nieuwe stap in internationale strategie

Groep Securex gaat een partnerschap aan met Vistra Services, gespecialiseerd in onder meer payroll en HR-services. Met deze nieuwe samenwerking speelt Securex in op de groeiende vraag van Europese kmo’s en starters in het buitenland naar globale HR- en payroll dienstverlening en bouwt de Groep verder aan de versteviging van zijn internationale positie.

Begin 2016 kondigde de Groep Securex de versteviging van zijn marktpositie in HR-outsourcing oplossingen in Nederland aan met de overname van Van Deelen Salaris.

Vandaag, intussen 9 maanden later, gaat Securex een partnerschap aan met Vistra Services (hoofdzetel in Warchau), een internationale dienstverlener met een belangrijke poot in payroll en HR-services in Oost-Europa.

Jan Bryon, Director International Payroll Services bij Securex: “Steeds meer klanten hebben activiteiten in het buitenland of wensen deze daar op te starten. Ze zoeken daarbij eenzelfde service, ondersteuning en advies, die ze al van Securex kennen. Weten dat hun personeelszaken op eenzelfde manier en onder hetzelfde dak kunnen gebeuren, is voor hen van zeer grote waarde. Daar staan wij voor, met onze eigen mensen en met onze partners.

Met Vistra Services als nieuwe partner gaat Securex verder in het streven om de markt van Europese KMO-bedrijven en starters in het buitenland een kwalitatief en geïntegreerd aanbod van producten en diensten in HR en payrollbeheer aan te bieden. Vandaag is Securex via zijn partners aanwezig in 16 landen in Centraal en Zuid-Europa. De Groep beschikt over eigen filialen in België, Frankrijk, Nederland en Luxemburg, en een netwerk van voorkeurpartners, waaronder nu ook Vistra Services, die zorgvuldig worden geselecteerd op hun expertise, servicegerichtheid en internationale klantenportfolio. Het is de ambitie van Securex om tegen het einde van dit jaar ook uit te breiden naar Noord-Europa.

Concreet creëerde Securex eerder al een internationale hub waar klanten terechtkunnen met al hun vragen, waar ze in Europa ook hun activiteiten hebben of wensen op te starten. Werken met een dienstverlener die de payroll over de grenzen heen kan opnemen en centraal kan aansturen is vanzelfsprekend veel efficiënter.

Kobus de Lange, Managing Director CEE, Vistra Corporate Services: “Vistra is verheugd om samen met Securex in te zetten op een pan-Europees HR-dienstenaanbod. Beide groepen combineren hun eigen specifieke expertise ten dienste van onze klanten wereldwijd. Dit strategische partnerschap opent tal van nieuwe mogelijkheden voor onze klanten die vragen om payroll en HR-oplossingen die zowel lokale verankering als internationale service delivery met elkaar combineren.”

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be