Ik start mijn zaak, een unieke digitale oplossing voor alle ondernemers

Donderdag 12 mei 2016 — De Groep Securex innoveert met "Ikstartmijnzaak.be", de eerste site in België die volledig in het teken staat van starters en waarop alle nodige stappen terug te vinden zijn om hun bedrijf op te richten en te lanceren, en dat allemaal online.

Volgens de Startersatlas, gepubliceerd in 2015 door Graydon Belgium NV, werden er in 2014 81.107 bedrijven opgericht in België. De cijfers die bij deze enquête verzameld werden, tonen ook een groei van 4,7% tussen 2013 en 2014, en nog volgens de Startersatlas mogen we voor 2015 hopen op dezelfde groei.

Om in te spelen op de digitaliseringstrends en op de behoefte aan flexibiliteit in een ondernemerssector die volop in verandering is, biedt de Groep Securex, aan de hand van deze drietalige site, een actieplan op maat, een aangepaste monitoring en tal van tips van Business Coaches. De internetsurfer wordt begeleid in alle fasen van de voorbereiding en de lancering, tot en met de uiteindelijke online inschrijving van zijn bedrijf zodat hij een ondernemingsnummer en btw-nummer krijgt en in orde is met tal van andere wettelijke registraties.

Pascale Magnette, Director Securex Integrity & go-Start: “De oprichting van een platform waarin alle fasen van het ontwerp en de uitvoering van een project bij elkaar gebracht zijn, leek ons onmisbaar om te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten. We passen onze manier om ondernemers te informeren aan, bieden directe internettoegang tot al onze diensten en online ondersteuning.”

Het Startersprofiel - Deel 1
Het Startersprofiel - Deel 2
Karolien De Prez Press relations at Securex
Kristina Eyskens Senior Consultant at Interel