Ik start mijn zaak, een unieke digitale oplossing voor alle ondernemers

De Groep Securex innoveert met "Ikstartmijnzaak.be", de eerste site in België die volledig in het teken staat van starters en waarop alle nodige stappen terug te vinden zijn om hun bedrijf op te richten en te lanceren, en dat allemaal online.

Volgens de Startersatlas, gepubliceerd in 2015 door Graydon Belgium NV, werden er in 2014 81.107 bedrijven opgericht in België. De cijfers die bij deze enquête verzameld werden, tonen ook een groei van 4,7% tussen 2013 en 2014, en nog volgens de Startersatlas mogen we voor 2015 hopen op dezelfde groei.

Om in te spelen op de digitaliseringstrends en op de behoefte aan flexibiliteit in een ondernemerssector die volop in verandering is, biedt de Groep Securex, aan de hand van deze drietalige site, een actieplan op maat, een aangepaste monitoring en tal van tips van Business Coaches. De internetsurfer wordt begeleid in alle fasen van de voorbereiding en de lancering, tot en met de uiteindelijke online inschrijving van zijn bedrijf zodat hij een ondernemingsnummer en btw-nummer krijgt en in orde is met tal van andere wettelijke registraties.

Pascale Magnette, Director Securex Integrity & go-Start: “De oprichting van een platform waarin alle fasen van het ontwerp en de uitvoering van een project bij elkaar gebracht zijn, leek ons onmisbaar om te beantwoorden aan de behoeften van onze klanten. We passen onze manier om ondernemers te informeren aan, bieden directe internettoegang tot al onze diensten en online ondersteuning.”

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be