Infino, partner van gezinnen in Vlaanderen vanaf 1 januari 2019

Op 6 maart besliste Kind&Gezin om 4 private uitbetalers te vergunnen voor de uitbetaling van het Groeipakket. Infino, het kinderbijslagfonds van Securex en Acerta is een van hen. De 4 private fondsen en de publieke uitbetaler zullen vanaf 2019 instaan voor de uitbetaling van de kinderbijslag (het groeipakket) aan gezinnen in Vlaanderen.

Vlaanderen wil vanaf 1 januari 2019 de uitbetaling van de kinderbijslag overnemen en vormt die kinderbijslag om tot het Groeipakket. In het kader daarvan konden private uitbetalers een vergunning aanvragen voor de uitbetaling vanaf 1 januari 2019.

Kathleen Vandenberghe, Directeur Infino: “Elk gezin deelt dezelfde ambitie: een mooie toekomst bieden aan de kinderen. Bij Infino delen en koesteren we deze droom. Onze medewerkers begrijpen de behoeften en bezorgdheden van de  families. Wij zetten al onze expertise in om onze 200.000 gezinnen hierbij te helpen in het kader van het nieuwe gezinsbeleid. Onze dienstverlening is relevant voor elk van hen, of die familie nu klein, groot, rijk, arm, samengesteld, gemengd... is. Kortom, samen met Kind & Gezin zijn wij de partner voor alle gezinnen in Vlaanderen.”

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Steven De Vliegher PR Specialist
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be