Pro League verwelkomt Securex als trouwe partner

Brussel, 27 maart 2023 – HR-dienstverlener Securex trapte 2023 af als officiële partner van de Pro League. Rond gedeelde kernwaarden als teamspirit en respect sloten Securex en de Pro League een overeenkomst af tot 2026.

Securex ging met de Pro League een samenwerking aan voor de komende drie jaar, waarbij het breed aanwezig is tijdens Belgische profvoetbalwedstrijden, zowel in de stadions zelf als tijdens de live uitzendingen en op sociale media van de Pro League en Eleven Sports. ​

Filip Baptist, CEO van Securex: “Het partnerschap met de Pro League laat Securex toe om onze naam en dienstenaanbod in de kijker te zetten bij een divers publiek dat het volledige land bestrijkt. En dat in een context van teamsport op hoog niveau, waar uitdagingen, werk- en spelvreugde elkaar vinden. Daarbij zien we veel parallellen met de bedrijfswereld. Als HR-dienstverlener geloven we immers dat - net als in het professionele voetbal - ook in bedrijven gezonde, competente, en geëngageerde medewerkers het verschil maken, met leiderschap als belangrijkste hefboom.”

Lorin Parys, CEO van de Pro League: "De Pro League en haar clubs dragen respect, teamspirit en passie hoog in het vaandel. Die waarden delen we met Securex, een gevestigde HR-dienstverlener in het Belgisch ondernemerslandschap. Omdat Securex en de Pro League geloven in de kracht van goed leiderschap, werkten we samen een sterk concept uit dat de trainers uit de Jupiler Pro League en Challenger Pro League beloont voor topprestaties. Of je nu een bedrijf leidt of een voetbalteam coacht: succes kan je enkel bereiken door het beste te halen uit elk individu in jouw ploeg. Op die diepgewortelde filosofie is de gloednieuwe Securex Manager of the Month gebaseerd."

Exclusieve sponsor van ‘Manager of the Month’

Als officiële partner van de Pro League verbindt Securex zijn naam aan de maandelijkse award, ‘Manager of the Month’, die het straffe werk van de coaches extra in de verf zet. Op basis van statistische gegevens van datapartner Stats Perform selecteren Securex, de Pro League en Eleven Sports elke maand drie genomineerden, waaruit het grote publiek de ‘Manager of the Month’ verkiest via een online stemming.

De eerste coach die deze eer te beurt viel, was Brian Riemer. De trainer van RSC Anderlecht knoopte in de maand februari aan met enkele goede resultaten en werd daarvoor beloond door de supporters. Wil jij ook stemmen op de Securex Manager of the Month? Schrijf je dan nu in op de nieuwsbrief van de Pro League en mis geen enkele voting!


Steven De Vliegher

PR Specialist, Securex

Gilles Dujardin

Client Experience, Weber Shandwick

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid. 

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2022 een omzet van 300 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 24 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 92.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners. 

www.securex.be