Securex engageert zich als Baanbrekende Werkgever

Securex engageert zich als Baanbrekende Werkgever

HR-dienstverlener ondertekent charter om werk en mobiliteit anders te organiseren na COVID-19

Brussel - HR-dienstverlener Securex is fiere ondertekenaar van het charter Baanbrekende Werkgever, een initiatief van De Lijn, Antwerp Management School en Jobat. Samen willen de initiatiefnemers de uitdagingen rond werkmobiliteit en hybride werken in Vlaanderen onder de aandacht brengen en aanpakken. Het charter werd getekend door 113 organisaties.

Het charter Baanbrekende Werkgever is via deze link na te lezen. Het charter bestaat uit drie pijlers:

  • Minder onderweg

De beste manier om files en alle bijhorende stress en inefficiënties te minimaliseren is de verplaatsing vermijden. Meer info over deze pijler hier.

  • Slimmer en groener onderweg

De Baanbrekende Werkgever stimuleert actief milieuvriendelijke vervoersmodi zoals de (e-)fiets, de step, het openbaar vervoer of een combinatie van deze. Als hij toch voor de wagen kiest, moedigt hij de keuze voor de meest milieuvriendelijke wagens aan: hybride, elektrische en deelwagens. Meer info over deze pijler hier.

  • Mensgericht hybride werken

De Baanbrekende Werkgever streeft naar een mensgericht beleid. Daarin pakt hij de menselijke uitdagingen aan die gepaard gaan met hybride werken (= de combinatie van thuiswerken, werken op kantoor of telewerken op een derde locatie). Meer info over deze pijler hier.

                                                                                    *** 

Meer informatie

Het volledige charter: https://bit.ly/2IyQTXB 

Contacteer ons
Steven De Vliegher PR Specialist
Lauren Heeffer Weber Shandwick
Steven De Vliegher PR Specialist
Lauren Heeffer Weber Shandwick
Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid.

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2021 een omzet van 280 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 28 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 95.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners.

www.securex.be