Securex verwelkomt nieuwe CIO Michaël Boeckx 

Nieuwe CIO Michaël Boeckx
Nieuwe CIO Michaël Boeckx 

Brussel, dinsdag 6 februari 2024 – HR-dienstverlener Securex maakt bekend dat Michaël Boeckx vanaf vandaag de functie van Chief Information Officer (CIO) opneemt binnen de internationale Securex Groep. Als CIO zetelt hij in het directiecomité en rapporteert hij rechtstreeks aan CEO Filip Baptist. 

Michaël Boeckx maakt de overstap van NRB Group waar hij sinds 2018 actief was als directielid en er meerdere functies betrok: CTO, CSO en COO Infra. Hij kan bogen op 20 jaar IT-ervaring in diverse multinationals waaronder, naast NRB Group, ook VF Corporation, IRIS ICT, IBM en Pentair Water Europe. 

Filip Baptist, CEO van Securex: “Michaël heeft het geknipte profiel om onze IT-afdeling aan te sturen en zo een cruciale rol te spelen in transformaties die Securex klaarzetten voor de toekomst. Met zijn sterke competenties en jarenlange ervaring in multinationale ondernemingen zal hij zeker ook een meerwaarde zijn in het ambitieuze directieteam van Securex Groep.” 
Michaël Boeckx is opgetogen over zijn aanstelling: “Ik ben bijzonder blij om de rol van CIO bij Securex op te nemen. Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te maken van dit mooie bedrijf en samen Securex toonaangevend te laten blijven in Belgische en Europese HR-dienstverlening door verder te bouwen aan de digitalisering.” 

 

 

Steven De Vliegher

PR Specialist, Securex

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Securex

Ondernemerschap is de motor van onze economie en werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt startende en gevestigde ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming. Het gelooft sterk in een personeelsbeleid op maat van het individu en met oog voor duurzame inzetbaarheid. 

Securex is de partner bij uitstek in ondernemerschap en tewerkstelling. Het biedt ruime en geïntegreerde dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. 

Securex behaalde in 2022 een omzet van 300 miljoen euro. De Groep Securex is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en in Spanje, en telt 1.600 medewerkers verdeeld over 24 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 92.000 bedrijven, 150.000 zelfstandigen en meer dan 5.000 partners. 

www.securex.be