Securex zet internationale expansie door

Securex bevestigt overnames in Nederland en Spanje

Dinsdag 6 maart 2018 — Securex heeft het Nederlandse HR-bedrijf Because B.V. overgenomen. Because B.V. is gespecialiseerd in payroll administratie voor social profit, gezondheidszorg, kinderopvang en sportvereniging en heeft klanten verspreid over heel Nederland. Securex nam in eind 2017 ook al 75% van de aandelen over van het Spaanse GM integra rrhh en verstevigt nu opnieuw zijn positie in Europa.

Because B.V. is net zoals Securex gespecialiseerd in payroll administratie. Beide bedrijven hebben vergelijkbare expertise in huis. Met haar focus op social profit, gezondheidszorg, kinderopvang en sportverenigingen, draagt Because B.V. dezelfde waarden als Securex hoog in het vaandel: kwaliteit, klantgerichtheid, bereikbaarheid, maatwerk en persoonlijk klantencontact.

Binnenkort start het integratieplan van Because B.V. binnen Securex Nederland. Kristof Benoit staat in voor de integratie en zal leiding geven aan al onze activiteiten in Nederland.

Kristof Benoit, country manager voor Securex Nederland: “Het klanten-en dienstenportfolio is zeer complementair aan die van ons en zullen ons een belangrijk concurrentievoordeel opleveren. Because B.V. bestaat uit een competent en gemotiveerd team van experts. We verwelkomen hen graag bij de Securex familie.”

Rob Weers, directeur Because B.V.: “Door de overname zijn we in staat onze dienstverlening uit te breiden met meerdere diensten die betrekking hebben op het gebied van ‘personele diensten’, zoals het uitbesteden van HR-administratie, ondersteuning bij HR-projecten, adviezen inzake internationale tewerkstelling en beheer van internationale salarisverwerkingen, HR-audit enzovoorts. Omdat de cultuur van de twee bedrijven sterk overeenkomt, geloven we dat de combinatie een perfecte match is. Het betekent ook voor ons personeel meer mogelijkheden m.b.t. persoonlijke ontwikkeling en carrièremogelijkheden.”

Securex voortaan ook actief op het Iberisch schiereiland

Eind 2017 nam Securex al 75% van de aandelen over van het Spaanse HR-bedrijf GM integra rrhh. De groep zet al langer in op een stevige internationale expansie om nog beter klanten te kunnen bedienen op een geïntegreerde manier over de landsgrenzen heen.

Maica Enrique, Manager of GM Integra RRHH: GM Integra RRHH zet al maar dan 30 jaar in op payroll outsourcing en HR diensten voor Spaanse bedrijven uit verschillende sectoren. Wij zijn verheugd om toe te treden tot de Securex groep. Met de hulp van de belangrijkste HR groep in Europa kunnen wij onze klanten begeleiden in hun internationale expansies.”

Deputy CEO, Filip Baptist: “We zijn ervan overtuigd dat ze overname opnieuw een belangrijke stap vormt voor de internationale ontwikkeling van Securex, en dat deze onze marktpositie in Nederland én Europa zal versterken.”